Schlüter®-KERDI-LINE

kanaletka
Proizvajalec: Schlüter Systems
 

Opis: Kanaleta Schlüter®-KERDI-LINE je večdelen horizontalen odtočni sistem za tuš kabine s keramiko v ravnini tal. Modularna zasnova nudi kar najvišjo stopnjo fleksibilnosti pri vgradnji...


vec
 
 

Schlüter® - sistemi za terase in balkone

sistemi-za-terase-in-balkone-prva
Proizvajalec: Schlüter Systems;
 

Opis: Specialni zaključni in odkapni profili Schlüter®-BARA in Schlüter®-BARIN so odlična rešitev za učinkovito odvodavanje vode iz robov balkonov in teras.


vec
 
 

Schlüter®-DITRA

schluter-ditra-prva
Proizvajalec: Schlüter Systems 

Opis: Folija Schlüter®-DITRA pri oblaganju s ploščicami služi kot hidroizolacijska plast, omogoča izravnavo parnega pritiska, zelo primerna pa je tudi za uporabo na problematičnih podlagah.


vec
 
 
 

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schluter-kerdi-board
Proizvajalec: Schlüter Systems 
 

Opis: Univerzalna podlaga za polaganje ploščic ali naravnega kamna, konstrukcijska plošča in kontaktna hidroizolacija...vse to omogočajo plošče Schlüter®-KERDI-BOARD!


vec
 
 

Schlüter®-KERDI

kerdi membrana
Proizvajalec: Schlüter Systems 

Opis: Folija Schlüter®-KERDI je vodoodporna membrana, priporočljiva za uporabo kot hidroizolacijski sloj na področjih, ki so občasno v stiku z vodo ter kjer se zadržuje vlaga.


vec
 
 
 

Schlüter®-KERDI-SHOWER

schluter-kerdi-shower-prva
Proizvajalec: Schlüter Systems 
 

Opis: Schlüter®-KERDI-SHOWER je modularni sistem za gradnjo tušev z oblaganjem keramičnih ali gres ploščic neposredno v ravni tal. Module odlikuje zelo enostavna priprava in montaža.


vec
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information