Proizvajalec: Sichenia
Serija: Pave wall Dolmen

Pave wall Dolmen je najnovejša kolekcija stenskih gres ploščic v imitaciji naravnega kamna. Kolekcija črpa navdih v starinskem naravnem kamnu, katerega bistvo proizvajalec s pomočjo digitalne tehnologije izjemno dobro povzame in prenese ter tako ustvarja izjemno moderno ploščico. K avtentičnosti keramike dodatno pripomore tudi izjemna reliefnost vsake posamezne ploščice, ki pa so zaradi svoje gladkosti hkrati tudi zelo enostavne za čiščenje.

Ploščice so primerne predvsem za dekoracijo posameznih sten v različnih notranjih prostorih, ker so narejene na osnovi gresa in debeline 10 mm pa so primerne tudi za različne zunanje površine. Stenske ploščice Pave wall Dolmen so sicer tretja generacija tovrstne keramike proizvajalca Sichenia in nadaljujejo tradicijo predhodnih uspešnih serij Pave wall in Pave wall House.

Ploščice so na voljo v kar šestih različnih barvah ( corda, savana, mattone, fumo, bianco in nero) ter v dveh usklajenih dimenzijah: 22,5x45 cm in 11x45 cm.

Dodatne tehnične podrobnosti o novi kolekciji si lahko ogledate tudi v elektronskem katalogu Pave wall Dolmen.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

savana
mattone
mattone
fumo
nero
bianco
corda
mattone
nero
fumo
corda
bianco

Oglejte si še ostale novosti

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information