Proizvajalec: Rex
Serija: Selection Oak

Predstavljamo novo kolekcijo gres ploščic v imitaciji lesa, imenovano Selection Oak (by Rex). Kolekcija črpa svoj navdih v strukturi hrastovega lesa, katerega s svojo nežno valovito strukturo in lesnimi letnicami tudi izjemno dobro posnema. Ena izmed posebnosti kolekcije so tudi njene dimenzije, saj so na voljo tudi v dolžini 180 cm, kar jih uvršča med unikatne na trgu.

Gres ploščice Selection Oak so na voljo v šestih različnih barvah (white oak, cream oak, amber oak, brown oak, gray oak, black oak) in v kar šestih dimenzijah: 15x90, 22,5x90, 15x120, 20x120, 20x180 in 26,5x180 cm.

Ploščice so primerne za različne notranje prostore in tudi za zunanje površine, saj so odporne proti zmrzali in v dimenziji 15x90 cm na voljo tudi s protizdrsno strukturo R11. Vse ploščice Selection Oak so obrezane in debeline 10 mm.

Za dodatne tehnične podrobnosti si oglejte tudi elektronski katalog Selection Oak.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

white
gray
cream
brown
white oak
white oak
gray oak
gray oak
brown oak
brown oak
brown oak
black oak
amber oak

Oglejte si še ostale novosti

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information