Proizvajalec: Grespania
Serija: Lombardia

Kolekcija Lombardia je naslednja izmed novosti na področju kopalniške keramike. Značilnost kolekcije so umirjene barve v rjavih in sivih odtenkih, ki se odlično kombinirajo z dekorji in mozaiki. Ti so bili narejeni posebej za to kolekcijo, kar pomeni da so njihovi barvni odtenki popolnoma skladni z barvnimi odtenki osnovnih ploščic. Ne glede na to, ali osnovne stenske ploščice kombinirate z mozaikom ali z mozaičnim dekorjem, v vsakem primeru dobite izredno lep in brezčasen ambient.

Stenske ploščice so dimenzije 30x60 cm in na voljo v šestih različnih barvah: beige, marron, blanco, antracita, perla in azul. S stenskimi ploščicami se izvrstno kombinirajo tudi talne ploščice dimenzije 45x45 cm, ki so na voljo v enakih barvnih odtenkih kot stenske ploščice. Kolekcijo dopolnjujeta dva mozaična dekorja, dekorja z rahlim cvetličnim potiskom in stenske bordure, dobrodošel dodatek pa so tudi mozaiki.

Dodatne tehnične podrobnosti o novi kolekciji si lahko ogledate tudi v elektronskem katalogu Lombardia. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


lombardia - musa
lombardia - monza beige
lombardia - beige_marron1
lombardia - beige_marron

Oglejte si še ostale novosti

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information