Proizvajalec: Grespania
Serija: Columbia

Predstavljamo novo kolekcijo ploščic za kopalnico, imenovano Columbia. Za kopalniške ploščice omenjene serije so značilne umirjene, nežne barve v sivih in rjavih odtenkih: blanco, gris, antracita, beige in marron. Osnovne stenske keramične ploščice se izredno lepo kombinirajo s široko paleto mozaikov različnih barv in vzorcev, kopalnico pa lahko izredno lepo popestrimo tudi z uporabo cvetličnih dekorjev in bordur.

Stenske ploščice so na voljo v dveh dimenzijah: 25x40 cm in 30x60 cm. Ploščice dimenzije 25x40 cm so primerne predvsem za majhne kopalnice, ploščice dimenzije 30x60 cm pa priporočamo v vseh nekoliko večjih kopalnicah, kjer pride keramika podolgovatih, modernih oblik izredno lepo do izraza.

S stensko keramiko se izvrstno kombinirajo tudi talne ploščice dimenzije 45x45 cm, ki so na voljo v istih barvnih vzorcih kot stenske. Za podrobnejše informacije o kolekciji si oglejte tudi elektronski katalog serije Columbia.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

columbia60-beige_marron
columbia60-blanco_30x60
columbia25-vernon_beige_dekor
columbia25-beige_25x40

Oglejte si še ostale novosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information