Proizvajalec: Grespania
Serija: Aranjuez

Predstavljamo novo kolekcijo ploščic za kopalnice, katerih izstopajoča posebnost so predvsem dekorativne ploščice. Te so sicer na prvi pogled primerne predvsem za rustikalne kopalnice, kar pa je lahko nekoliko varljivo, saj lahko z ustrezno kombinacijo ploščic in dekorjev ustvarimo tudi zelo sodobno kopalnico. Osnovne stenske ploščice so na voljo v petih različnih pastelnih barvah (bela, beige, rjava, modra, roza), ter v dimneziji 30x60 cm. Stenskim ploščicam se v istih barvah izvrstno prilegajo tudi talne ploščice, ki so na voljo v dimenziji 30x30 cm.

Osnovne stenske ploščice je možno kombinirati s tremi tipi dekorjev: dekorji, ki spominjajo na starinske tapete, dekorji, ki spominjajo na ročno vezane prte, ter sodobnimi črtastimi dekorji. Kombinacija osnovnih ploščic in dekorjev tako omogoča oblikovanje rustikalne kopalnice, kateri pa lahko dodamo tudi zelo sodoben pridih. Za podrobnejše informacije o kolekciji si oglejte tudi elektronski katalog serije Aranjuez.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

villa beige - 30x60cm
blanco azul - 30x60cm
beige marron - 30x60cm
arganda blanco - 30x60cm

Oglejte si še ostale novosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information