Proizvajalec: Floor Gres
Serija: Industrial

Ena izmed najbolj atraktivnih novosti na področju talnih porcelan gres ploščic  je zagotovo kolekcija Industrial, proizvajalca Floor Gres. Ploščice do potankosti imitirajo enostavne betonske površine, do izraza pa prihajajo predvsem zaradi svoje enostavnosti in nevtralnosti, kar omogoča njeno uporabo v najrazličnejših prostorih in ambientih. Kolekcija gres ploščic Industrial se od ostalih razlikuje tudi po svoji raznolikosti, saj so ploščice na voljo v kar šestih različnih barvah in dimenzijah, ter s kar tremi različnimi površinskimi obdelavami.  

Gres ploščice Industrial zaznamuje šest modernih barv v sivih in rjavih odtenkih (ivory, taupe, moka, sage, steel, plomb) ter kar šest različnih dimenzij (30x60, 60x60, 20x80, 40x80, 80x80, 60x120 cm), debeline 10 mm. Vse standardne dimenzije so na voljo z nekoliko bolj gladko površinsko obdelavo R9, kar pomeni da so primerne za vse notranje prostore (dnevne sobe, hodnike, kuhinje, kopalnice). Dodatna posebnost kolekcije pa so njeni modularni 3D mozaiki ter posebni elipsasti dekorji v obliki puzelj, ki so idealni za dekoracijo različnih notranjih in zunanjih stenskih površin.  

Ploščice so v dimenziji 30x60 in 60x60 cm na voljo tudi v bolj hrapavi različici R11, kar omogoča njihovo uporabo tudi na različnih zunanjih površinah. Pri tem so ploščice dimenzije 60x60 cm na voljo v debelini 20 mm, kar omogoča njihovo polaganje neposredno na površino (pesek, zemljo, zelenico), brez uporabe lepila za keramiko.

Talne gres ploščice Industrial so v vseh šestih standardnih barvah in dimenzijah na voljo tudi v različici s površinsko obdelavo R10, kar po veljavni zakonodaji omogoča njihovo uporabo tudi v vseh javnih poslovnih prostorih.

Dodatne tehnične podrobnosti o novi kolekciji si lahko ogledate tudi v elektronskem katalogu Industrial. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


taupe
moka_ivory
ivory puzzle decor
taupe
taupe
taupe
steel
steel
sage
sage
plomb
modular 3D decor
plomb
moka
moka
ivory
ivory
ivory
ivory

Oglejte si še ostale novosti

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information