Večina proizvajalcev vodovodnih armatur ima v svoji ponudbi tudi kuhinjske vodovodne armature ali pipe. Le-te so v sodobnem času izredno lepega, minimalističnega dizajna in vrhunske kvalitete, glede na stil kuhinje pa so lahko moderne, klasične ali rustikalne.

Kuhinjske vodovodne armature imajo lahko bolj kvadratno ali ovalno linijo, lahko so enoročne ali dvoročne, stoječe na pomivalnem koritu ali vgrajene na zid nad njim. Na voljo so v sijajnem ali mat kromu, bele in črne barve, ter v različnih bakrenih odtenkih, lahko pa so tudi nizke ali visoke. V gospodinjstvu so zelo priročne vodovodne armature z visokim lokom ter z izvlečno tuš ročko, saj le-ta omogoča veliko lažje pomivanje posode in izpiranje korita.

V zadnjem času proizvajalci dopolnjujejo kuhinjske vodovodne armature tudi z različnimi čistilnimi filtri, ki vodo dodatno očistijo in jo naredijo kvalitetno za pitje. Takšna vodovodna armatura je Gröhe BLUE, ki jo nudimo tudi v Granit Commercu.

Poleg programa proizvajalca Gröhe pa vam v naših razstavno-prodajnih salonih nudimo tudi kuhinjske vodovodne armature priznanih proizvajalcev Gessi in Frisone. Vsi omenjeni proizvajalci nudijo vodovodne armature različnih dizajnov in cenovnih razredov za vse vrste kuhinj. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Oglejte si tudi galerije kuhinjskih armatur na spodnjih povezavah:

 

armature-vodovodne-grohe
Gröhe
                
           
            
                    
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information