Keramične ploščice velikokrat najdejo svoje mesto tudi na talnih in stenskih površinah v kuhinjah. Ploščice so lahko položene samo v prostoru s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, hodnike, kopalnice in ostale bivalne prostore.

V prvi vrsti je potrebno izbrati ustrezne talne kuhinjske keramične ploščice, ki ne smejo biti preveč gladke, pri čemer velikost ploščic ni pomembna, barvni izbor pa se navadno prilagaja stilu in barvi kuhinjske opreme ter opremi ostalih prostorov.

Tudi stenske površine morajo biti zaradi narave dela ustrezno zaščitene, za kar so zelo primerne stenske keramične ploščice za kuhinje. Le-te se navadno polagajo na površine med kuhinjski pult in viseče omarice. Sodobni trendi priporočajo, da se na stenske površine položijo enake keramične ploščice kot po tleh, v kolikor serija ploščic to dopušča, pa so na stenah zaželeni ožji formati, kot so npr. 20x45, 20x60, 30x90cm,… Pri tem se ohrani barvni minimalizem, še posebno če so kuhinjski elementi večbarvni, ohrani pa se tudi živahna barva sten.

Navadne stenske keramične ploščice pogosto nadomestijo tudi različni mozaiki, ki so lahko keramični, stekleni ali pa narejeni iz naravnih materialov, kot so različni kamni, les ali kovina.

V naših razstavno-prodajnih salonih nudimo keramične ploščice za vse vrste kuhinjskih površin, tako moderne, kot klasične in rustikalne. Spremljamo sodobne trende in vam pri izbiri z veseljem strokovno svetujemo. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije keramike na spodnjih povezavah:


keramicne-ploscice-sichenia
Sichenia
ploscice-cdc-kuhinja
          Casa dolce casa
            
keramicne-ploscice-grespani
Grespania
         

        
keramicne-ploscice-cerim
Cerim
          
Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information