Hiter in stresen način življenja v sedanjem času vse bolj vpliva na odločitev posameznika, da v tuš kabino namesto klasične tuš konzole vključi rainshower, ali pa se odloči za kopalno kad, bazen ali masažno kabino, v katere so vgrajeni masažni sistemi. S pomočjo pritiska vode in zraka ustvarjajo ti sistemi vodne mehurčke, ki pozitivno učinkujejo na človeško telo v obliki pospešenega krvnega obtoka in bolj sproščenih mišic, pospešujejo pa tudi izločanje strupenih snovi iz telesa.

V kolikor je v kopalnici dovolj prostora priporočamo večjo kopalno kad, v katero so vgrajeni masažni sistemi, za manjše kopalnice so bolj primerni masažni sistemi v tuš kabinah, za popoln užitek v prostem času pa poskrbijo notranji ali zunanji masažni bazeni. Zelo atraktivni pa so tudi sistemi za klasične tuš kabine, kjer so na voljo t.i. rainshowerji in slapovi, s čimer lahko ustvarimo wellness center kar v lastni tuš kabini.

Določeni masažni sistemi imajo vgrajene dodatne funkcije, ki dopolnjujejo vodno masažo. Na voljo so različne aromaterapije z eteričnimi olji, ki v kombinaciji s turško savno lajšajo prehlade in glavobole, z različnimi svetlobnimi efekti pa nam kromoterapija poveča psihofizično kondicijo telesa.

Masažni sistemi so lahko vgrajeni tudi v tuš ročke ali podometne sisteme, ki nam ob enostavni uporabi vsakodnevnega tuširanja  in spreminjanjem jakosti vodnega curka blagodejno vplivajo na naše telo.

V naših razstavno – prodajnih salonih vam nudimo masažne kopalne kadi in tuš kabine, masažne bazene, ter masažne sisteme za tuš kabine. V ponudbi so izdelki proizvajalcev Gessi, Kolpa, Jacuzzi, TDA in Grohe. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije masažnih sistemov na spodnjih povezavah:


gessi-wellness
Gessi

           
jacuzzi_prva
Jacuzzi
                  

masazni-sistemi-kolpa
Kolpa
                    
Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information