Pri opremljanju kopalnice se odločamo tudi o postaviti in nakupu tuš kabine ter tuš kadi ali kopalne kadi, izbira pa je odvisna od več dejavnikov. Po eni strani smo pri izbiri omejeni z velikostjo prostora in so zato tuš kabine veliko bolj smiselne v manjših kopalnicah, po drugi strani pa je na mestu vprašanje, ali sploh potrebujemo kopalne kadi, saj s koriščenjem le teh med drugim porabimo tudi do dve tretjini več pitne vode (pri polni kadi), kot pri koriščenju tuš kabine.

Pri načrtovanju postavitve tuš kabine lahko med drugim izbiramo med kvadratnimi, pravokotnimi, polkrožnimi in pet kotnimi oblikami, v kotu ali ob steni, dodatna možnost pa so nišne tuš kabine, ki so iz treh strani obdane z zidovi in torej izbiramo le tuš vrata. Njihova izbira je torej odvisna od položaja, ki ga bo zasedala v kopalnici, dodatno pa tudi od tipa tuš kabine, saj se lahko odločimo za vgradnjo na kadičko ali pa direktno na keramične ploščice.

V naših razstavno – prodajnih salonih lahko izbirate med širokim naborom kabin in kadi proizvajalcev Kolpa san, TDA Showbox in Catalano, pri čemer vam bodo pri izboru najboljše rešitve za vas pomagali tudi naši strokovnjaki. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Oglejte si tudi galerije tuš kabin in tuš kadi na spodnjih povezavah:

 

tus-kabine-in-tus-kadi-kolp
Kolpa
         
           
tus-kabine-in-tus-kadi-tda
TDA Showbox
                
tus-kabine-in-tus-kadi-cata
Catalano - tuš kadi
                     
 
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information