Pomemben del vsake kopalnice je tudi sanitarna keramika. Pod pojem sanitarna keramika uvrščamo elemente kot so umivalnik, wc-školjka, bide in pisoar, pri čemer so vsi omenjeni elementi sestavni del vsake kopalnice. Manj pogost element je le pisoar, ki pa je sestavni del vsakega javnega toaletnega prostora.

Sanitarna keramika predstavlja tudi povezavo med vodovodnim in kanalizacijskim sistemom, zaradi česar je potrebno še pred samim nakupom natančno planirati njihovo postavitev in poskrbeti za vso potrebno vodovodno inštalacijo. Poleg oblikovne skladnosti z našimi željami pa moramo biti pri izbiri pozorni tudi na to, da je izbrana sanitarna keramika funkcionalna, torej da omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, relativno preprosto vgradnjo ter da ima izbrana sanitarna keramika primerno dolgo življenjsko dobo.

V naših razstavno – prodajnih salonih vam nudimo umivalnike, wc-školjke, bideje in pisoarje uveljavljenih proizvajalcev, kot so Catalano, Laufen in Jika, pri čemer vam s številnimi razstavljenimi eksponati, strokovnim svetovanjem ter računalniškim izrisom, poskušamo čim bolj pomagati pri izbiri. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Oglejte si tudi galerije sanitarne keramike na spodnjih povezavah:

 

sanitarna-keramika-catalano
Catalano
sanitarni-sistemi
            Sanitarni sistemi
           
sanitarna-keramika-laufen
Laufen
            
sanitarna-keramika-jika
Jika
                    
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information