K večji urejenosti kopalnice in njeni prijetni uporabi veliko pripomorejo različni kopalniški dodatki. Proizvajalci so iz osnovnih, nepogrešljivih elementov, kot so WC ščetka in držalo za toaletni papir, razvili vrsto artiklov, ki so v sedanjem času v sanitarnih prostorih nepogrešljivi. Mednje sodijo različne posodice za zobne ščetke in toaletna mila, obešalniki, držala za brisače, koši za smeti, kopalniški stolčki, oprijemi, stoječi obešalniki…itd.

Kopalniški dodatki so narejeni iz različnih materialov, prevladujejo pa materiali v sijajni ali mat kromirani izvedbi. Zaradi lažjega čiščenja kopalniških površin se kopalniški dodatki večinoma montirajo na zidne površine, v zadnjem času pa je ponovno v trendu uporaba stoječih dodatkov, v kolikor to dopuščajo primerne odlagalne površine. Takšen način uporabe je še posebno primeren za cenejše kopalniške dodatke, ki jih lahko brez nepotrebnih zidnih lukenj za montažo poljubno zamenjamo z novimi.

Glede na dizajn se lahko kopalniški dodatki prilagajajo obliki ostale kopalniške opreme, zato so za moderne kopalnice na voljo zanimivi dodatki oglatih ali bolj okroglih minimalističnih linij, za rustikalne kopalnice pa kopalniški dodatki s stilnim pridihom.

V naših razstavno-prodajnih salonih so na voljo kopalniški dodatki za vse vrste kopalnic, in sicer od proizvajalcev Colombo, Kolpa, Grohe, Gessi in Catalano. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije kopalniških dodatkov na spodnjih povezavah:


kopalniski-dodatki-kolpa
Kolpa
                    
           
kopalniski-dodatki-colombo
Colombo
                  


                    
Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information