Pomemben element vsake kopalnice so tudi kopalniške armature oziroma baterije, ali po domače vodovodne pipe. Za armature bi lahko rekli, da so kot češnja na vrhu smetane vsake kopalnice, zaradi česar je še toliko bolj pomembna njihova pravilna izbira. Najdemo jih na umivalnikih, bidejih ter pri tuš in kopalnih kadeh, pri čemer pridejo prav gotovo še najbolj do izraza pri umivalnikih, saj praktično vsak obisk kopalnice pomeni tudi stik z umivalnikom in posledično z vgrajeno vodovodno armaturo.

Pri izbiri kopalniške armature moramo biti pozorni na več dejavnikov. Prvega vsekakor predstavlja kopalniška oprema, pri čemer je še posebej pomemben umivalnik, za katerega je še posebej zaželena oblikovna skladnost z baterijo. Vodovodno armaturo moramo imeti torej v mislih že pri nakupu umivalnika, saj je ravno z izbiro umivalnika pogojena izbira med klasično stoječo in podometno pipo.

Pri izbiri je potrebno upoštevati tudi dolžino kopalniških armature oziroma njenega izliva za vodo, ki mora biti usklajena z velikostjo in oddaljenostjo umivalnika od stene. Pri izbiri armature pa moramo v obzir vzeti tudi samo velikost kopalnice, torej ali kupujemo pipe za majhno ali veliko kopalnico, saj v nasprotnem primeru morda ne dosežemo želenega oblikovnega sožitja armature s prostorom in ostalo kopalniško opremo.


V naših razstavno-prodajnih salonih nudimo kopalniške armature proizvajalcev Gröhe, Gessi in Frisone. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije kopalniških armatur na spodnjih povezavah:

 

kopalniske-armature-frisone
Frisone
               
           
armature-kopalniske-grohe
Gröhe
            
tus-sistemi
Tuš sistemi
                    
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information