Skozi zgodovino so se kopalne kadi iz prvotnih lesenih čebrov preoblikovale v elegantne kopalniške elemente, ki so sedaj v glavnem narejene iz prijetnega akrila ali najkakovostnejšega jekla in emajla.

Zaradi izkoristka prostora se kopalne kadi še vedno največkrat vgrajujejo ob stene kopalnic, oziroma v določen kot kopalnice. S svojimi čistimi linijami in simetrijo se enostavno prilagajajo vsakemu prostoru. Prevladujejo bela barva, ter pravokotna in kotna izvedba.

Kopalne kadi so lahko namenjene vgradnji, kar pomeni, da se jih obloži s ploščicami, mozaiki, lesenimi oblogami in podobnim materialom, ali pa so opremljene z oblogo in s tem namenjene suhi vgradnji v prostor. V trendu so kopalne kadi, ki se s svojo obliko prilagajajo ostali opremi kopalnice. Oglati ali bolj okrogli liniji sanitarne keramike lahko tako sledijo tudi linije kadi.

Kopalne kadi se lahko dopolni z ustreznimi tuš paravani, ki ob stoječem tuširanju v kadi preprečujejo pršenje vode po kopalnici, ali ob nakupu naroči z opremo masažnega sistema. Dodatna oprema so tudi stolčki in vzglavniki.

V naših razstavno-prodajnih salonih si lahko ogledate prikaz vgradnih kadi in kadi z oblogo, v ponudbi pa imamo kopalne kadi proizvajalcev Kolpa, Jacuzzi in Laufen. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije kopalnih kadi na spodnjih povezavah:


kopalne-kadi-kolpa
Kolpa
                    
           

                  


                    
Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information