Prevladujoč material vsake kopalnice so keramične ploščice. Te so tisti sestavni del vsake kopalnice, ki daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Tudi zaradi tega je izbira keramičnih ploščic ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice.

Dandanes so na voljo kopalniške keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, kar nam v kombinaciji z raznovrstnimi dekorativnimi elementi nudi obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice po meri naših želja. V trendu so keramične ploščice večjih formatov, katere lahko nato kombiniramo z mozaiki ali različnimi dekorji, v močnih ali pastelnih barvah, pri čemer pa se vedno pogosteje uporabljajo tudi keramične ploščice v naravnih barvnih odtenkih.

V naših razstavno – prodajnih salonih vam nudimo široko izbiro keramičnih ploščic uveljavljenih italijanskih in španskih proizvajalcev, pri čemer vam izbiro še olajšamo s številnimi ambienti, panoji, računalniškim izrisom ter strokovnim svetovanjem našega prodajnega osebja. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije keramike na spodnjih povezavah:


keramicne-ploscice-sichenia
Sichenia
keramicne-ploscice-cerim
                     Cerim
keramicne-ploscice-casa-dol
            Casa dolce casa
keramicne-ploscice-phorma
Phorma
keramicne-ploscice-floorgre
                 Floor Gres
ploscice-casamood-kopalnica
              Casamood
keramicne-ploscice-grespania
Grespania
keramicne-ploscice-rex
                       Rex
kopalnice-bellacasa
               BellaCasa
Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information