Osrednji bivalni prostor vsake hiše ali stanovanja je dnevna soba. To je prostor, v katerem sprejemamo goste, prirejamo družinske dogodke in nasploh prostor, v katerem preživimo veliko prostega časa. Zelo pomemben prostor vsakega doma je tudi spalnica. Ta je pogosto tudi edini prostor, ki je izključno vaš, zaradi česar je še toliko pomembnejša njegova ureditev.

Nekateri morda ravno ne prisegajo na keramične ploščice v omenjenih prostorih in jim v primerjavi z lesom očitajo preveliko hladnosti ter omejenost le na poletne letne čase. Vendar takšno razmišljanje morda ni popolnoma ustrezno, saj se lahko tudi keramične ploščice odlično skladajo z ostalim pohištvom in tako soustvarijo estetsko dovršene prostore, ki hkrati omogočajo enostavno vzdrževanje. Danes so tako v ponudbi keramične ploščice v različnih barvnih odtenkih, rustikalne in moderne, različne imitacije marmorja in lesa, majhnih in nekoliko večjih formatov, kar omogoča za vsak dom poiskati najboljšo rešitev.

V naših razstavno - prodajnih salonih vam preko razstavljenih eksponatov in številnih ambientov nudimo keramične ploščice priznanih proizvajalcev Sichenia, Phorma, Grespania, Cerim, Floorgres, Rex, Casa dolce casa, Casamood in Casalgrande padana. Usposobljeni svetovalci vam bodo nudili svetovanje in izris vaših dnevnih prostorov, kar vam bo omogočilo izbrati kar najbolj primerne keramične ploščice za vaš dom. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Oglejte si tudi galerije keramike na spodnjih povezavah:


bivalni-prostori-sichenia
Sichenia
bivalni-prostori-cerim
                     Cerim
bivalni-prostori-casa-dolce
            Casa dolce casa
bivalni-prostori-phorma
Phorma
bivalni-prostori-floorgres
                 Floor Gres
ploscice-casamood-dnevne-so
              Casamood
bivalni-prostori-grespania
Grespania
bivalni-prostori-rex
                     Rex
dnevne-sobe-ploscice-bellacasa
               BellaCasaNaša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information