Proizvajalec: Sichenia
Serija: Doghe
Artikel: vse osnovne ploščice

Talne granitogres ploščice serije Doghe zaznamuje fantastična glazura v imitaciji lesa. Ploščice so primerne za vse notranje bivalne prostore na voljo pa so v štirih barvah (abete, olmo, noce in iroko) ter v dveh dimenzijah (22,5x90 in 15x90 cm).

Obe dimenziji dajeta zelo lep in naraven videz klasičnih parketov, v kombinaciji s stenskimi ploščicami, dekorji in obrobami pa so te ploščice v imitaciji lesa naravnost čudovite v vseh bivalnih prostorih, kuhinjah, hodnikih in tudi kopalnicah. Stenske ploščice dimenzije 26x61 cm (barva beige) se še posebej lepo podajo v kopalnicah, kjer lahko kot talne ploščice uporabimo imitacijo lesa, izvrstno pa se kombinirajo tudi talne ploščice serije Living.

Za podrobnejše informacije si oglejte tudi elektronski katalog serije Doghe.

Redna cena: 42,36 €/m2  (15x90 in 22,5x90 cm) 25,60 €/m2 (26x61 cm - stenske)
Popust: 15 % 15 %
Akcijska cena: 36,01 €/m2 (z DDV) 21,76 €/m2 (z DDV)

Na maloprodajno ceno izdelkov, ki niso v akciji, nudimo dodatni popust, ki se obračuna glede na vrednost kupljenega blaga! Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.doghe - iroko
doghe - iroko
doghe - olmo
doghe - olmo
doghe - noce
doghe - noce
doghe - beige
doghe - beige
doghe - abete

Oglejte si še ostale izdelke v akciji

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information