Proizvajalec: Schlüter-Systems
Serija: Kerdi-line
Artikel: različne dolžine 

Schlüter®-KERDI-LINE je večdelen odtočni sistem, sestavljen iz globokega horizontalnega odtočnega kanala, rešetko iz nerjavečega jekla, obloge odtočnega kanala, že vgrajenega sifona, ter odtočne cevi. Gre za univerzalen sistem, idealen za uporabo v tuš kabinah brez klasične kadi in s keramiko neposredno v ravnini tal.
 
Odtočni kanal Schlüter®-KERDI-LINE je mogoče enostavno prilagoditi višini talne obloge, kar omogoča polaganje keramike, naravnega kamna ali druge talne obloge, debeline od 3 do 25 mm. Odtočni kanal ima že tovarniško prilepljeno manšeto Schlüter®-KERDI, katere namen je zagotoviti popolno vodotesnost (hidroizolacijo) med odtočnim kanalom in ostalo površino. Kanali so na voljo v dolžini 500 / 600 / 700 / 800 / 900 / 1000 / 1100 /1200 mm. 
 
Pokrov odtočnega kanala je na voljo v štirih izvedbah - kot pokrov iz nerjavečega jekla (A), kot rešetka iz nerjavečega jekla (B), ter kot pokrov na katerega se prilepi keramika (C in D).

Za podrobnejše tehnične informacije si oglejte tudi podrobnejšo predstavitev sistema
Schlüter®-KERDI-LINE.

Cena kanalete dolžine 700 mm s sifonom (KLH50GE70):
 
Redna cena: 272,59 EUR
Popust: 20 %
Akcijska cena: 218,07 EUR (z DDV)


Cena pokrova za keramiko (KLDE70) - design D:

Redna cena:
96,08 EUR
Popust: 20 %
Akcijska cena: 76,86 EUR (z DDV)
 
 
Cene se razlikujejo glede na dimenzije! Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 
sistemska-resitev-schluter
kanaleta-schluter-kerdi-line
design-D
design-B
design-A


Oglejte si še ostale izdelke v akciji

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, za katere potrebujemo vašo privolitev. Nujno potrebni sejni piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni uporabnikove vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. Preberi več .

Se strinjam.

EU Cookie Directive Module Information